Veelgestelde vragen

Wie zijn we, wat doen we?

B&B De Dulle Koe biedt:

  • 10 tweepersoonskamers ( Kamers Dexter en West-Vlaams Rood bevinden zich op het gelijkvloers en Kamers Limousin, Jersey, Zeboe, Lakenvelder, Charolais, Galloway, Blonde d’aquitaine en Holstein bevinden zich op de eerste verdieping ) en
  • 1 vierpersoonskamer ( Kamer Schotse Hooglander heeft 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed; en bevindt zich op de eerste verdieping).

Onze B&B is erkend door de dienst Toerisme Vlaanderen als een 4-sterren B&B.

Alle kamers zijn voorzien van een privé-badkamer met lavabo, toilet, douche, uitgerust met een internetaansluiting (WIFI) alsook TV met digibox. Daarnaast is er ook badlinnen met enkele verzorgingsproducten voorzien.`

Je beschikt bij ons eveneens over de gemeenschappelijke ontbijt- en zitruimte. Buiten kan u ook rustig onthaasten op het zongerichte teras met vijver en zicht op de verschillende neerhofdieren.

Wij bieden dranken en snacks aan via onze automaat in de gemeenschappelijke ruimte. Deze is op vandaag nog met muntstukken maar hopen we snel om te zetten naar een cashfree methode.

We vragen aan onze gasten om in te checken tussen 16 uur en 20 uur, mocht het niet passen, neem dan gerust verder contact op om verder af te spreken. Als de B&B gasten ontvangt, is er 24/7 vrije toegang.

Uitchecken kan tot 11 uur.

Ontbijt kan genuttigd worden op weekdagen van 7u tot 9u30, past dit niet voor u, proberen wij ons zo goed mogelijk te schikken naar uw vraag. In het weekend wordt het ontbijt normaal aangeboden van 8u tot 10u maar hier proberen we ons zo goed mogelijk te schikken naar uw planning.

Gratis annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aankomst.
Bij te late annulering wordt de eerste nacht in rekening gebracht.
Bij no-show wordt het gehele verblijf in rekening gebracht.