Accommodatie

Onze B&B is gelegen in een rustig en landelijk kader te Waregem met zicht op weide met neerhofdieren en de Spitaalbossen.

De Spitaalbossen zijn bossen in de Belgische gemeente Wortegem-Petegem. Ze vormen de natuurlijke grens tussen Wortegem-Petegem, Waregem en Anzegem, en daarmee ook tussen Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Gelegen in de nabijheid van de industrie as Kortrijk – Waregem – Gent, de ideale overnachting voor uw zakenrelatie.

Op minuten rijafstand van de Waregemse hypodroom, waar u tijdens de talrijke races de sfeer kan opsnuiven of een gokje wagen. Waregem staat trouwens voor paard. Het jaar rond zijn er talrijke organisaties waar paard en ruiter centraal staan. Ook uw paard is trouwens welkom, wij beschikken over een aantal paardenboxen en loopweide.

U bent Flandrien, wielertoerist of geniet gewoon van fietsen; dan bent u op fietsafstand van parcours en aankomsten van klassiekers zoals “ Dwars door Vlaanderen “, “ Nokere Koerse “ en het monument “ De Ronde van Vlaanderen “. Tiegem berg, Nokere berg zijn de uitdagingen.

Houdt u liever beide benen op de grond en verkiest u een stevige wandeling. De omgeving biedt een gamma aan wandelroutes om en rond de 150 hectare uitgestrekte “Spitaalbossen”. ’s Morgens vroeg of bij valavond komt u wellicht oog in oog te staan met een aantal reeën.

Of wenst u er gewoon even tussenuit te knijpen en te genieten van de rust en te ontspannen bij het zicht over de weiden en op ’t bos en genieten van de aanwezige hoevedieren.

De streek biedt ook op gastronomisch gebied alles om uw verblijf mee te helpen slagen